ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Yardımcı Ortaokulu

Yardımcı Ortaokulu

(0)
Adres
YARDIMCI MAH. YARDIMCI KARAYOLU CAD. YARDIMCI İLKOKULU BLOK NO 487/1 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Sürekli değişimin ve gelişimin gerekliliğine inanan, çağdaş ve bilgi donanımlı öğrenciler yetiştirerek; öğrencilerimizin “öğrenmeyi öğrenmeleri” ni ve “çalışma disiplini” kazanmalarını sağlamaktır.
Misyon
Toplum değerlerine saygılı, özgür iradeli, düşündüğünü ifade edebilen, araştırmacı, yaratıcı, çağdaş, ülke ve dünya gerçeklerine duyarlı, temel bilgi, beceri ve motivasyona sahip geniş ufuklu bireyler yetiştirmektir.
Servis ile sağlanmaktadır. değerli servisçimiz.... Halil ÖZEN 0542 288 27 56
Yerleşim Yeri
Merkez´e 30 km uzaklıkta, ikili eğitim yapılan çevrede başarılı ve isim yapmış taşıma merkezli bir okuldur. Öğretmenler günlük olarak Merkez´e gidiş yapabildikleri gibi köy içinde de kiralık evler bulunmaktadır. Zaman zaman çevre köylerin öğretmenleri de bu evlerde kalmaktadır. Köy içinde jandarma karakolu, sağlık ocağı, eczane, kuyumcu,kırtasiye, market(ler), tamirhane, internet kafe, PTT gibi imkanlar bulunmaktadır.
İl merkezine uzaklık 30 km
FUTBOL, MASA TENİSİ